Mød holdet bag WebPreneur Podcasten

Ragini Kastberg
Jeg hedder Ragini, og jeg betegner mig selv som kreativ marketingentusiast og iværksætter. Til dagligt arbejder jeg som marketingansvarlig i en IT- og softwarevirksomhed i Viborg. Ved siden af det, driver jeg min selvstændige bibeskæftigelse WEBKLAR, som styrker dit personlige brand på digitale platforme.

Jeg er stifter af videndelingsnetværket WordPress Meetup Viborg, som  mødes en gang om måneden for at sparre om daglige WordPress-udfordringer.

Privat er jeg en årgang ’83 og bosat i Viborg. Jeg er uddannet markedsføringsøkonom og assistent med speciale i offentlig administration, og har tidligere arbejdet med markedsføring for bl.a. GRUNDFOS og MERCANTEC.

Mike – Mikkel Mikjær Christensen
Mit navn er Mikkel, men jeg bliver kaldt Mike. Jeg er serieiværksætter og indehaver af hosting-virksomheden Mikjaer Hosting ApS og produktionsvirksomheden Mikjaer Studios S.M.B.A.

Jeg er ligeledes en årgang ’83 og har også en markedsføringsøkonom bag mig. Som 8årig lærte jeg mig selv at maskinkode, hvilket førte mig videre til stillinger og avancerede projekter inden for bl.a. IT-sikkerhed mv. hos virksomheder som MacDonalds, IKEA, NovoZymes m.fl.

Mine personlige mål er at gøre verden til et bedre sted ved at udvikle produkter, som ingen andre har tænkt i, og som kan gøre en verden til forskel.

Vores visioner for WebPreneur Podcasten
Vi er dine to faste værter, som vil tage dig med på en rejse gennem danskerne iværksættertanker og ideer.
Vores visioner for podcasten er at give dig nogle råd og fif bl.a. om de udfordringer, som vi selv har stået i og stadigvæk render ind i.

Vi håber, at I vil føle jer underholdt, opdateret med ny viden og forhåbentligt inspireret til selv at kaste jer ud i nogle vilde, skøre og fede ideer 🙂

Vil du være medvært?
Synes du, at det kunne være sjovt at prøve “det der” podcasting, og har du noget på hjerte inden for nogle af emnerne, som du gerne vil bidrage med, så er det måske dig, der skal være vores ny medvært? Kontakt os i dag.

Vi glæder os til at give JER mange flere WebPreneur Podcasts!

Kærlige hilsener
Ragini & Mike