ViumMedia - Morten Vium, LinkedIn

Episode 2017 – 009: Dybdegående interview med Morten Vium

Velkommen til dette dybdegående interview, som i dag handler om online networking.

Vi taler med LinkedIn-eksperten Morten Vium, som fortæller om sin egen historie, før han startede ViumMedia. Derudover forklarer han, hvad online networking er, og til sidst kommer han med 3 konkrete råd til, hvordan man skaber mere synlighed omkring sin egen person og sin virksomhed.

Lokal patriot får succes med relationer
Morten er oprindeligt født og opvokset lidt uden for Viborg. Han har gået på Viborg Handelsskole og for en kort stund navigerede han også rundt på Handelshøjskolen i Aarhus. Det var der, han fik øjnene op for sociale medier og den professionelle relationsskabelse.

Det betød, at han begyndte at undersøge, hvordan HR-konsulenter og andre rekrutteringsfolk anvendte særligt LinkedIn. Han fandt hurtigt ud af, at der var stor efterspørgsel på rådgivning i anvendelsen af LinkedIn og udviklede derfor Ledernes LinkedIn-guide (google den), som i dag har mange 100.000 downloads og anvendes i undervisningregi og meget mere.

Som 21 årig droppede Morten ud af handelshøjskolen for at starte op som selvstændig konsulent. I dag driver han konsulent- og kursusvirksomheden ViumMedia, hvor han rådgiver virksomheder i online networking.

I interviewet fortæller Morten meget mere om sin egen tilgang til relationsskabelse og om, hvordan han hjælper virksomhederne til online salg og succes. Til sidst kommer med sine bedste råd til at blive synlig i sit netværk, og dermed tiltrække potentielle kunder.

Lyt med i det dybdegående interview lige her!