Roser & Rant’s 2016

Roser & Rant’s 2016


2016-001: 20.11.16
Raginis Rose Martin Fredskov, Art of Fredskov

Den aller første rose blev uddelt til illustrator og tegner Martin Fredsskov for sine kreative og detaljerede illustrationer.
http://fredskov.com/

Mikes Rant: Misbrug af Open Source-koncpetet

Første rant handler om folk, der misbruger Open Source branchen. Altså folk/virksomheder, som “udgiver” sig for at tilbyde open source-ydelser, men hvor det ofte viser sig at være et stunt for at få forbrugerne til at betale noget for ydelsen. Så kort og godt handler ranten om, hvad Open Source egentlig betyder.

Hør hele ranten i afsnit 2 ca. 00.45.07 min. inde.


2016-002: 29.11.16
Raginis Roser: Webdesigner RenéSejling.dk

Denne rose tilddeles webdesigner René Sejling for sin altid store hjælpsomhed på sociale medier osv. René er en yderst talentfuld webdesigner, som har styr på alle detaljerne og de gode ideer til en lækker og funktionel WordPress-hjemmeside.
http://renesejling.dk/

Mikes Rant: Sikkerhedsfejl i WordPress login-funktionen

Denne handler om WordPress – en sikkerhedsfejl i WordPress. Der forefindes en sikkerhedsfejl på WordPress’ loginside, som er en designfejl fra programmørens side. Denne fejl bevirker, at man som bruger har en større risiko for, at andre hacker dit login.

Hør hele ranten i afsnit 2 ca. 00.51.14 min. inde.


2016-003: 20.12.16

Raginis Roser: Fotograf Frederik Alsing Carlsen

Denne rose gik til fotograf Frederik Alsing Carlsen for sit imponerende håndværk. Frederik er en fotograf, der har fuld fokus på detaljen og kundens kundes behov. Han laver alt fra portrætter til abstrakte billeder og dertil også videoer.
http://www.studiols5.com/

Mike’s Rant: Ukomplette vejledninger ved domæneflytning

Denne handler om flytning af domæner og folk som uden helt at vide, hvad de taler om, råder og vejleder i “how to”, som faktisk er en ganske avanceret proces.
Lyt med i afsnit 3 00.42.15 min. inde.


2016-004: 29.12.16

Raginis Roser: Jesper, MediaMouse for vlog

Rosen går i dag til Jesper Norbøll, stifteren af MediaMouse i Allerød. Jesper er begyndt at video-blogge og har lige godt 100 følgere på YouTube pr. d.d.
Jesper skal have rosen for sin umiddelbare tilgang og sin åbenhed omkring hans dagligdagsudfordringer inden for iværksætteriet.

Han deler hudløst ærligt ud af sine erfaringer og sin viden, noget som vi andre helt sikkert kan lære eller bare blive inspireret af.
Derfor skal Jesper have denne podcasts rose.

http://www.mediamouse.dk/

Mike’s Rant: Radio 24×7’s nyhedsredaktion

I denne rant giver Mike journalisterne fra Radio 24/7 tørt på. Ranten er i øvrigt en opsang til alle danske journalister, om at de skal tage deres fag alvorligt, og de skal være passionerede om kunsten at skrive, stave og udtale sig korrekt – fordi det er hvad, de er uddannet til.

Hør hele ranten her: https://www.wppc.dk/2016/12/29/podcast-004-glaedeligt-nytaar/