Podcast #003 – Jul i WordPress-land!

WordPress podcastens juleafsnit, nu med vaniljekranse og clementiner.

Indslag:

  1. Vores gæstevært Anne Kathrine, er “ny til WordPress”. Hun blogger på HappyGirlCamper.dk, og fortæller her lidt om sig selv og sine udfordringer.  Hun er uddannet kandidat i international virksomhedskommunikation og spansk, og er pt. jobsøgende fordi hun flytter med sin bedre halvdel til Billund.
  2. WordPress Podcastens værter er ved at starte en mindre kursus-virksomhed, hvor der skal undervises i at programmere til WordPress herunder HTML, PHP og CSS samt en lille smule MySQL. Virksomheden hedder KodeCamp og første forløb starter allerede til marts. Under showet annoncerede vi et Early-Bird tilbud – alle 3 kurser koster kun 10.000 kr. excl. moms, imod en normalpris på 15.000 kr excl. moms eller 5.000 kr pr. kursus. Tilbudet gælder t.o.m. 15. januar 2017.
  3. Raginis Roser: Går i dag til fotograf Frederik Alsing Carlsen for hans viderundelige frivillige arbejde med at lave flotte billeder af WordPress Podcastens yndige værter.
  4. Mike Rant: Går i denne uge til Discount webhoteller, WordPress og Enfold temaet – ingen links for at beskytte de skyldige 😉
  5. Anmeldelse af WordPress 4.7.
  6. Jul i WordPess Land – Julehygge og en kort guide til hvordan du jule-pimper dit website, og 3 spændende fortællinger om hvordan vi hver især fejrer jul. Tak til Kevin MacLord fra Incompetech.com for det Creative Commons julemusik som vi spillede under udsendelsen. (Vi har pillet julelysene af igen fordi de dækkede for menuen, men i kan nyde det på screenshot’et herunder)