Podcast #001 – Første afsnit

Vi lægger ud med at fortælle lidt om vores visioner for podcasten, og lidt om os selv og vore baggrund. Så har vi et interview med stifteren af WordPress Viborg, og så spørger vi pænt om der er andre der kunne tænke sig at være med til at løfte WordPress Podcasten til næste niveau, hvis du kunne det eller du har nogen spørgsmål eller kommentarer, så tøv ikke med at kontakte os.

Mandag d. 21. november 2016
Så er vores første WordPress podcast endelig gået i luften!
Det har været godt 1,5 måneds intens arbejde på struktur og indhold, indspilning af jingles osv. og i går søndag d. 20.11.16, optog vi det ALLER første afsnit. I dag mandag blev det offentliggjort på 10er.dk (vi afventer dog stadigvæk iTunes), så nu er vi skam i luften! 🙂

Det første afsnit er en intro til os værter, formålet med at lave disse podcasts, samt hvad man kan forvente at komme til at høre om i de kommende afsnit.
Selv er vi begge iværksættere med interesse i bl.a. WordPress, tech osv. Vi vil gerne give noget tilbage til WordPress Communitiet, men hvordan?

Så var det, at Mike kom på denne brillante (synes vi selv) idé om at producere podcasts for de danske WordPress-entusiaster. De baseres på videndeling, debatter, gæsteindlæg osv., men vi vil også gerne være alsidige i indholdet. Derfor vil I komme til at opleve, at nogle podcasts har fokus på WordPress , nogle på iværksætteri og andre på tech – så der bliver lidt for enhver smag.

Da vi gerne vil holde os opdateret på, hvad der sker derude, har vi også brug for DIN støtte. Det kan du bl.a. gøre ved at sende os tips, ønsker til indhold, eller du kan også blive medvært.
Derudover har du mulighed for at større podcastens udvikling på 10er.dk.

Vi glæder os til at berige jer med endnu flere podcasts.

Find dagens omtalte events mv. nedenfor:
wppc.10er.dk
meetup.com
wp-viborg.dk
Wordcamp Europe
WordCamp Copenhagen